'Toro' i 'Los recuerdos', les estrenes d'aquest divendres a la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Mario Casas i Luís Tosar protagonitzen 'Toro'

Mario Casas i Luís Tosar protagonitzen 'Toro'

La cartellera santcugatenca presenta aquest divendres dues estrenes. Del director francès Jean-Paul Rouve, arriba a la gran pantalla 'Los recuerdos', una tragicomèdia que ha aconseguit més d'un milió d'espectadors a França. Des de l'Estat espanyol es proposa 'Toro', el nou film d'acció de Kike Maíllo protagonitzat per Mario Casas i Luis Tosar. Les pel·lícules es podran veure a les sales de Cinesa i Yelmo.

ESCOLTA-HO

'Los recuerdos'
El film està basat en la novel·la 'Les souvenirs' de David Foenkinos, que també firma el guió juntament amb el director de la pel·lícula, Jean-Paul Rouve. 'Los recuerdos' parla de l'amor i l'afecte a partir de la història d'en Romain i la seva àvia.

En Romain té 23 anys i viu amb un company de pis amb l'únic objectiu de seduir les dones. A ell li agradaria ser escriptor però de moment treballa de vigilant nocturn en un hotel. El seu pare té 62 anys, està jubilat i ha perdut l'interès pel que l'envolta. Després de la mort del seu avi, en Romain i el seu pare decideixen que l'àvia, de 85 anys, vagi a una residència, tot i que ella no ho vol. El problema sorgeix quan la dona desapareix.



'Toro'
El director barceloní Kike Maíllo ('Eva') presenta 'Toro', el seu segon llargmetratge. El film narra la història de dos germans que es veuen per primera vegada després de cinc anys. El problema és que les circumstàncies no són precisament les ideals. Un dels germans, interpretat per Mario Casas, ha sortit fa poc de la presó i l'altre, Luís Tosar, ha comès un robatori i s'ha donat a la fuga amb la seva filla petita. A més, tota l'acció es produirà en només 48 hores.

Rafael Cobos ('La isla mínima' i 'Grupo 7') i Fernando Navarro ('Anacleto, agente secreto' i 'Inertia') firmen el guió d'aquesta pel·lícula




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.