Presència local al llibre 'TRETZE petits grans relats', de l'Associació Cultural Platypus Arts


  • Comparteix:

Logo de l'editorial / Foto: Platypus

Logo de l'editorial / Foto: Platypus

El santcugatenc Carles Castell és l'autor d'un dels relats que conformen el llibre 'TRETZE petits grans relats' que publica l'Associació Cultural Platypus Arts. L'obra, que s'ha presentat en societat aquest dijous al Xalet Negre, és una publicació de petit format que conté una selecció de 13 relats que prenen vida en menys de 2.500 paraules.

Una 'Monyos' passejant per les Rambles de Barcelona, una comunitat de veïns sorprenent, la transmutació d'una persona enyorada o una aplicació meravellosa per a ciclistes. Aquestes són algunes de les temàtiques que nodreixen els 13 relats guanyadors de la 3a edició del concurs de relats Platypus.

L'edició d'enguany té una tirada de 200 exemplars que es repartiran entre les biblioteques dels municipis dels autors seleccionats. A Sant Cugat, el llibre estarà disponible a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, igual que els dos reculls anteriors en què també va estar premiat Carles Castell.

La presentació oficial de l'obra, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Xalet Negre, ha comptat amb la presència de Mireia Guerola, directora de Birabiro Editorial i membre del jurat, i amb la dels autors dels relats publicats.

Associació Platypus Arts
Platypus Arts és una associació cultural sense ànim de lucre fundada el 2009 que va néixer amb la voluntat d'apropar diverses activitats culturals, fomentar i motivar la creació personal, la lectura i el teatre. La d'enguany és la 3a edició del Concurs de Relats que, anteriorment, ha donat com a resultat els llibres 'DIVUIT petits grans relats' (2012) i 'MÉS petits grans relats' (2015).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.