La Guitza projecta 'Fahrenheit 9/11' dins el segon cicle de Cinema a la Fresca


  • Comparteix:

Michel Moore és també autor del documental 'Bowling for Columbine' i ' The Big One'.

Michel Moore és també autor del documental 'Bowling for Columbine' i ' The Big One'.

L'última pel·lícula del nord-americà Michael Moore 'Fahrenheit 9/11' és un dels atractius de la programació de la segon cicle de Cinema a la Fresca que organitza el Casal Popular La Guitza. Fins al 10 de juliol es projecteran, entre d'altres títols, 'Good bye Lenin' o la tercera part de la trilogia de 'Els senyor dels anells'.

Després de l'èxit de la primera edició, torna el cicle de Cinema a la Fresca amb 4 nous títols per les nits de dissabte fins la primera quinzena de juliol.

Un dels atractius és la primera projecció, dissabte dia 12, de 'Fahrenheit 9/11'. Després de l’èxit de 'Bowling for Columbine', Michael Moore reprèn les crítiques contra els conservadors nord-americans a través dels esdeveniments de l'11-S. El film releva les presumptes relacions econòmiques de la família Bush amb empresaris saudites pròxims a Bin Laden. De fet la pel·lícula va rebre la Palma d'or del Festival de Cannes.

La seguiran altres títols com 'Good Bye Lenin' o 'Y llegó el dia de la venganza', pel·lícula del 1963 que narra els últims dies de la vida de Quicu sabater.
Núria Gibert, membre de Maulets, ha explicat que la tria s'ha fet sempre intentant buscar films que fomentin el debat i l'esperit crític:

Núria Gibert

Esperem que vingui tanta gent com l'any passat. La progaramació s'ha fet pensant pen pel·lícules que fomentin l'esperit crític.


Els passis es faran al carrer davant mateix de la guitza a partir de les 10 del vespre. El Casal ha anunciat que s'ampliarà l'aforment per encabir tothom per evitar situacions com l'any passat que a causa de l'èxit molta gent va haver de quadr-se d'empeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.