Els Gausacs descarreguen la clàssica de 8 a Igualada


  • Comparteix:

Els pilars finals / Foto: Castellers de Lleida

Els pilars finals / Foto: Castellers de Lleida

Els Gausacs han descarregat aquest diumenge la clàssica de 8 a la diada de l'aniversari dels Moixiganguers d'Igualada. Els castellers de Sant Cugat han completat per primera vegada en la temporada aquesta actuació, formada pel 3 de 8, el 4 de 8 i la torre de 7, i ja tenen la vista posada a la diada de Sant Ponç, que tindrà lloc el 8 de maig.

Fins ara la colla només havia fet castells de 7 per rodar-se en unes actuacions que ja entraven en la planificació de la temporada, com explica un dels caps de colla dels camises verdes, Biel Samsó.

Biel Samsó

Entrava en la normalitat les primeres tres actuacions, fer castells de 7 i ja havíem descartat fer castells de 8. Avui era el dia de fer aquestes construccions, Igualada és un punt d'inflexió per a la colla.


A la diada, també hi han participat la colla local, els Moixiganguers d'Igualada i els Castellers de Lleida. La colla de l'Anoia ha estat la protagonista del dia amb la torre de 8 amb folre, a més del 4 de 8 i el 7 de 7. Els Castellers de Lleida han portat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb agulla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.