El Mesón recorda avui Gabriel Ferrater


Temes relacionats

L'Associació Gabriel Ferrater cedeix un retrat de l'artista a El Mesón (13/mar/18)

Gabriel Ferrater, el primer poeta modern de la literatura catalana (29/gen/18)

El ple nomenarà avui oficialment Rudolf Häsler i Gabriel Ferrater fills predilectes de Sant Cugat (29/gen/18)


  • Comparteix:

Gabriel Ferrater, en una imatge d'arxiu

Gabriel Ferrater, en una imatge d'arxiu

L'Associació Gabriel Ferrater recordarà aquesta nit el poeta i la seva obra amb un sopar a El Mesón de la plaça d'Octavià en memòria del 46è aniversari de la mort de Ferrater. L'acte, que comptarà amb les intervencions de la diputada de Junts per Catalunya (JxCat) Laura Borràs i del poeta Carles Duarte, començarà a les nou del vespre. El preu per assistir a la vetllada és de 30 euros, 25 per als socis de l'entitat organitzadora.

El Mesón és un espai significatiu en la relació de Ferrater amb Sant Cugat, ja que l'autor el va convertir en un espai cultural i literari de referència als anys 70 i 80. El president de l'entitat que porta el nom del poeta, Joan Tres, n'explica l'origen d'aquest.

Joan Tres

Quan donava classes per la Universitat Autònoma, les classes es feien al Monestir i a la Casa de Cultura. Quan acabava l'horari, les classes continuaven al Mesón i es podien allargar fins la matinada.


L'associació va constituir-se a principis d'any amb l'objectiu, entre d'altres, que Gabriel Ferrater fos fill predilecte de Sant Cugat, i té la intenció de recordar cada any la data del 27 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.