Participació santcugatenca a la 14a Mostra de Teatre Amateur


  • Comparteix:

'Desmitificacions', al Teatre de Mira-sol

'Desmitificacions', al Teatre de Mira-sol

Quatre grups de teatre santcugatencs participaran en la 14a Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar que ha començat aquest divendres i que s'allargarà fins diumenge a les vuit del vespre. Pentagrama, Grup de Teatre Espiral, Les Xandrines i Magma 2011 La Serreta representaran les seves obres al festival.

ESCOLTA-HO

La 14a Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar acollirà prop de 60 espectacles en 10 espais del municipi. El grup Pentagrama de Valldoreix, que ja fa 10 anys consecutius que hi participa, presentarà 'Maleïdes guerres', un recull de poemes sobre la guerra que tracten l'horror, l'estrall i la injustícia dels conflictes bèl·lics. L'obra es podrà veure dissabte a un quart de sis al Pati Can Comas.

El Grup de Teatre Espiral trepitja els escenaris de Pineda de Mar per tercera vegada. Aquest any 'La nina' de Montserrat Cornet és l'obra escollida, que recrea la visió d'una nena que li ha tocat viure l'època de la Barcelona de postguerra. La representació és aquest dissabte a dos quart de quatre a l'Auditori Can Comas. Trini Escrihuela explica al magazín 'Sant Cugat a Fons' amb satisfacció la seva experiència prèvia al festival.

Trini Escrihuela

És fantàstic, ens acullen, ens atenen i ens donen totes les facilitats possibles. És un ambient de cultura i de compartir amb els companys que et fa sentir molt a prop.


La companyia Les Xandrines s'estrena a la mostra amb 'Desmitificacions', una obra de Miquel Arboix Ruiz dirigida per Roger Cònsul que es va representar a l'octubre al Teatre de Mira-sol. La funció és un conjunt d'esquetxos que tenen com a protagonista la figura del gat que busca desmitificar el que fem els humans. El grup format per set dones actuarà a l'Espai Mèlies-Sara Llorens aquest divendres a dos quarts de deu del vespre.


Magma 2011 La Serreta també és la primera vegada que participa en el festival i debutarà amb 'Vanitat, el pecat més preuat' de Guido dei Matiolli. Segons l' autor, l'obra retrata la vanitat que alimenta l'ego de les persones en el seu dia a dia. El grup actuarà aquest divendres a la Biblioteca M. Serra i Moret a les onze de la nit.



A part de les representacions dels grups de teatre, la mostra oferirà activitats variades com actes, xerrades i espectacles obertes a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.