Els infants donen el tret de sortida a la 2a Encabronada


  • Comparteix:

Un espectacle de foc ha donat el tret de sortida a la festa.

Un espectacle de foc ha donat el tret de sortida a la festa.

Un ambient familiar ha arrencat la 2a Encabronada, que organitzen els Diables de Sant Cugat. Nens i nenes, amb els pares i avis, han omplert la plaça de la Vila per celebrar el primer aniversari del Boc de Can Vernet, la bèstia dels Diables. Els diablons de la colla, d'entre sis i 15 anys, han encès la ciutat amb un correfoc. La festa ha acabat amb un concert de Miquel del Roig.

Foc, espurnes, música i molts nens i nenes han omplert la plaça de la Vila aquest divendres per donar el tret de sortida de la 2a Encabronada dels Diables Sant Cugat. Les famílies aplaudeixen la iniciativa per donar a conèixer la cultura popular entre els més menuts.

Públic

Ens hem apropat amb els nens i ens ho estem passant molt bé. / És la primera vegada que vinc i penso que està molt bé. / És fantàstic que s'impliquin els joves de Sant Cugat, faltava un espai per a ells. / Ens sembla molt bé que hi hagi diables a Sant Cugat. Hi han de ser, encara que a mi em fan una mica de por.


Tallers de circ, tabalades per als més menuts, concerts a l'aire lliure i un correfoc infantil han estat algunes de les activitats que han inundat de públic la plaça de la Vila. El vicepresident dels Diables de Sant Cugat, Roger Ricart, assegura que la intenció és fer arribar el món del foc a totes les edats.

Roger Ricart

Estem intentant obrir aquest món del foc a totes les edats, no només als joves sinó a gent més gran, més petita, famílies...


L'Encabronada continua aquest dissabte. Les activitats començaran a un quart d'onze del matí i durant tota la jornada hi haurà actuacions dels Bastoners, els Gausacs i els Geganters. A les dotze del migdia, posarà l'apunt musical el Doc Scanlon's Swing i, a dos quarts de quatre de la tarda, tindrà lloc el Percufoc, el concurs de percussió dels Diables. A partir de les vuit del vespre arrencarà el correfoc, en què també hi participaran les colles de Torrelles de Llobregat, de les Franqueses del Vallès i del barri de Ca N'Aurell de Terrassa. Tot plegat finalitzarà a la plaça d'Octavià amb l'esclat final de les bèsties. La Banda Puig posarà el punt final a les deu de la nit amb un concert a la plaça de la Vila.

Recorregut i talls de trànsit
El correfoc arrencarà a la plaça de la Vila i pujarà pel carrer del Carme fins arribar a la plaça d'Octavià. Des d'allà seguirà pel carrer Major fins a la plaça de Sant Pere, després baixarà a Quatre Cantons pel carrer d'Endavallada i aniran fins a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot, des d'on marxaran a la plaça d'Octavià de nou per tancar el recorregut.

Amb motiu del correfoc, es tallarà el trànsit de la Rambla del Celler entre els carrers de Cèsar Martinell i Francesc Moragas, entre les vuit del vespre i les dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.