Sant Cugat acollirà la Trobada Nacional de Bastoners el 2017


  • Comparteix:

Els bastoners de la ciutat en una imatge d'arxiu / Foto: Bastoners de Sant Cugat

Els bastoners de la ciutat en una imatge d'arxiu / Foto: Bastoners de Sant Cugat

El 10 de juny del 2017 la ciutat serà la seu de la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, amb els Bastoners de Sant Cugat com a amfitrions. La cita serà la 'cirereta del pastís' de la celebració dels 25 anys de la colla i coincidirà, a més, amb el 20è aniversari de la primera Trobada Nacional que va acollir Sant Cugat. Es calcula que uns 200 bastoners d'arreu del país visitaran la ciutat amb motiu de la trobada nacional.

La trobada consistirà a quatre cercaviles pel centre de la ciutat, una ballada final conjunta, sopar i fi de festa amb concert. Una cita obligada en el calendari bastoner que, com explica la membre de Bastoners, Esther Madrona, serà el tancament perfecte per a la celebració dels 25 anys de la colla.

Esther Madrona

Els Bastoners de Sant Cugat estarem immersos en la celebració dels 25 anys de la colla el curs vinent. La intenció d'acollir la trobada era posar la 'cirereta del pastís' a les celebracions.


Un dels objectius de la colla és aconseguir implicar tota la ciutadania en la celebració de la Trobada Nacional. Per fer-ho, com explica Madrona, la colla vol convidar diverses entitats de cultura popular la ciutat.

Esther Madrona

La intenció de les activitats que volem programar durant el curs vinent és que el ball de bastons creui fronteres. La trobada és la línia continuista d'aquesta voluntat.


Aquesta és la segona vegada que Sant Cugat acull la Trobada Nacional de Bastoners. La primera va ser al juny del 1997, fa tot just 20 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.