El pintor Marc Jesús compleix 10 anys de carrera a La Galeria


  • Comparteix:

L'obra colorista de Marc Jesús estarà fins a finals de juliol a La Galeria

L'obra colorista de Marc Jesús estarà fins a finals de juliol a La Galeria

El pintor Marc Jesús celebra deu anys de feina dedicat a la pintura amb una exposició a La Galeria que recull la seva última producció. Els colors vius i alegres de Jesús han acompanyat la presentació de la pàgina web de La Galeria que, des de l'adreça batlleargimon.com, es converteix en un catàleg on-line de la sala d'art.

'Quotidianitats col.laterals' és el títol que reuneix la vintena de quadres que Marc Jesús exposa a la galeria del carrer Sant Jordi. Els experts parlen de la seva obra com un estil fresc i dinàmic que recorre habitualment als colors vius i les figures amb corbes per retratar el dia a dia.

El seu últim treball és una explosió de vermells, grocs i blaus que donen vida a petits detalls i racons de la llar o indrets de la vida quotidiana. L'artista ha descrit la mostra amb les següents paraules:

Marc Jesús

Viu la vida! Has d'aprofitar tots els petits moments de tranquilitat que tenim


La mostra també ha servit per presentar en societat la plana web de La Galeria. Clicant www.batlleargimon.com, l'internatuta por conèixer quines són les exposicions que acull la sala d'art i les que arribaran al llarg de la temporada. Segons el propietari de la sala, Jordi Batlle, els amants d'art disposen d'una important eina per ampliar la seva col.lecció d'art:

Jordi Batlle

Incorporarem tota la informació necessària perquè l'usuari disposi d'una eina completa per saber que hi ha a La Galeria


A la pàgina web de La Galeria es pot obtenir tota la informació sobre Marc Jesús. L'obra d'aquest pintor romandrà a la sala fins a finals de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.