Els Geganters de Sant Cugat es preparen per a un maig intens


  • Comparteix:

Imatge de la trobada a Gràcia / Foto: Gegants de Sant Cugat

Imatge de la trobada a Gràcia / Foto: Gegants de Sant Cugat

Els Geganters de Sant Cugat afronten un maig intens amb tres sortides importants. Després de participar a la 10a Trobada de Gegants de Gràcia aquest dissabte, la colla es prepara per al penúltim cap de setmana de maig, quan visitaran Cornellà i Sabadell per participar en la 22a Trobada Comarcal de Gegants del Vallès. L'entitat espera amb il·lusió aquestes sortides després d'un març força tranquil.

La propera cita serà el dissabte 21 de maig a Cornellà en els actes de Cultura en Família que organitza periòdicament el consistori cornellanenc. L'endemà, el santcugatencs s'enfronten al plat fort del mes: la 22a Trobada Comarcal de Gegants del Vallès. La cita serà a Sabadell i consistirà en una cercavila i plantada de gegants. Més de 700 persones i 90 figures de 31 colles vallesanes participaran de la trobada.

El president de l'entitat, Ramon Bruguera, afirma que la colla es prepara amb ganes per a aquestes cites i que aprofitaran per assajar nous balls i cançons.

Ramon Bruguera

Tenim ganes de fer totes les sortides, però a veure si tenim prou gent per cobrir els portadors i els músics. Estem assajant alguns balls nous i noves músiques per introduir-los a la cercavila.


Aquest cap de setmana els Geganters han participat de la 10a Trobada de Gegants de Gràcia. Es tracta d'una cita biennal que se celebra el dia del Comerç al Carrer. Tot i la pluja del matí, la trobada s'ha celebrat amb normalitat a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.