La Casa Jaumandreu i el Teatre-Auditori acullen el rodatge del film 'Framed', terror amb segell de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat acull fins divendres de la setmana vinent el rodatge de 'Framed', una pel·lícula de terror a càrrec del director novell Marc Martínez Jordán i amb la participació dels santcugatencs Marc Carreté, a la producció executiva; Joan Ramon Armadàs, a la producció; la interpretació de Lídia Casanova i la música de Jordi Dalmau. La Casa Jaumandreu i el vestíbul i el moll de càrrega del Teatre-Auditori són alguns dels escenaris locals que s'hi podran veure. Tot i que la trama del film no s'ha donat a conèixer, el 'teaser' estrenat a l'últim Festival de Sitges va deixar entreveure que les xarxes socials hi tindran protagonisme.

'Framed' és la primera pel·lícula de Marc Martínez Jordán, que fa realitat la productora independent de Marc Carreté, Creatures of the Dark. Es tracta d'una idea original de Martínez Jordán de la qual el professor de l'Escac Jaume Cuspinera n'ha desenvolupat el guió. Carreté ha explicat el vincle d'aquesta producció amb la ciutat.

Marc Carreté

Ens ha portat fins aquí el fet de ser santcugatencs i tenir complicitats amb el Teatre-Auditori i l'Ajuntament. A l'equip hi ha quatre santcugatencs.


La pel·lícula ha reunit de nou Carreté i el compositor Jordi Dalmau, que havien col·laborat en els treballs del cineasta santcugatenc 'Asmodexia', 'Castidermia' i 'Mal cuerpo'. Dalmau ha explicat en quines peces està treballant en aquesta nova obra.

Jordi Dalmau

Vaig parlar amb el director per veure què volia i em va passar referències musicals dels anys 80.


També hi ha participació santcugatenca davant les càmeres amb l'actriu debutant Lídia Casanova, que ha posat en valor l'experiència.

Lídia Casanova

És una experiència que no vull que acabi perquè estic aprenent moltíssim. Tothom va en la mateixa direcció i juguen a favor del que podem donar.


Després del rodatge arrencarà el muntatge i la postproducció de 'Framed', que està previst que s'estreni aquesta tardor, tot i que encara no s'ha concretat ni la data ni si es projectarà en algun festival.

Extres
Aquells interessats a participar en la pel·lícula poden fer d'extres en una seqüència aquest divendres a dos quarts de deu de la nit. Per fer-ho, cal enviar un correu electrònic a castingextrasframed@gmail.com i detallar nom, cognoms, edat, adreça i número de DNI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.