La Sala Rusiñol celebra avui 30 anys a Sant Cugat amb una mostra d'Hurtado


  • Comparteix:

La Sala Rusiñol està ubicada al carrer de Santiago Rusiñol

La Sala Rusiñol està ubicada al carrer de Santiago Rusiñol

La Sala Rusiñol celebra aquest divendres el trentè aniversari de de la galeria. Per celebrar l'efemèride, la sala santcugatenca presenta, a dos quarts de vuit de la tarda, la mostra 'Temps moderns' de l'artista Fabio Hurtado, que es podrà veure fins al 15 de juny.

El treball d'Hurtado trasllada l'espectador als anys 20 i 30 a través d'unes figures enigmàtiques situades en un context cinematogràfic. La inauguració de la mostra anirà a càrrec del crític d'art Josep Maria Cadena, que ha acompanyat la galeria al llarg de tots aquests anys.

30 anys d'art
La Sala Rusiñol va inaugurar-se el 13 de maig de 1986. El responsable d'aquest espai, Ignasi Cabanas, ha subratllat la feina feta en tres dècades de dedicació a l'art.

Ignasi Cabanas

Han estat 30 anys de treballs i d'exposicions. Han passat per la galeria uns 200 pintors i 300 exposicions. Ha estat molta feina.


Malgrat la situació difícil que ha viscut el sector arran de la crisi, Cabanas és optimista pel futur de l'espai del carrer de Santiago Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.