L'Orquestra Simfònica Sant Cugat i el Centre Cultural renoven el conveni pel 2004


  • Comparteix:

L'Orquestra podrà fer els assajos a l'Escola de Música i el Teatre Auditori.

L'Orquestra podrà fer els assajos a l'Escola de Música i el Teatre Auditori.

L'Ajuntament i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat han renovat el conveni que mantenen pel qual el consistori atorga a l'orquestra 19.200 euros i la cessió d'infraestructures municipals per la realització de diversos concerts i audicions al llarg de l'any. Tant la Fundació com l'alcalde han destacat la contribució de l'Orquestra Simfònica a exportar el nom de Sant Cugat arreu dels Països Catalans.

L'Orquestra Sinfònica de Sant Cugat i el Centre Cultural tornen a reforçar els seus lligams mitjançant la signatura, avui, d'un conveni. L'acord estableix que l'Ajuntament atorga 19.250 euros, a més de la cessió de l'Escola Municipal de Música i el Teatre Audioti per fer els assajos.

La presidenta de la Fundació Orquestra Sant Cugat, Flora Puntos, ha agraït el suport institucional però també de públic ja que actuació rere actuació, aconsegueixen omplir el Teatre-Auditori. Puntos s'ha mostrat especialment orgullosa de poder exportar el nom de la ciutat arreu del país on actuen:

Flora Puntos

Estem orgullosos de portar el nom de Sant Cugat arreu de Catalunya.


L'alcalde s'ha afegit a la felicitació i s'ha mostrat orgullós de la trajectòria de l'Orquestra al llarg de tots aquesta anys. Lluís Recoder creu que aquest conveni és una 'demostració' de l'estima de la ciutat a una orquestra que porta el nom de Sant Cugat més enllà de la ciutat:

Lluís Recoder

És un reconeixement al nivell aconseguit i al fet que l'Orquestra porti el nom de Sant Cugat fora de la ciutat.


La presidenta de la Fundació ha entregat a Recoder una fotografia de l'actuació de l'Orquestra, el passat octubre, al Palau Sant Jordi davant més de 20.000 persones.

El conveni també contempla les 4 audicions fetes per l'Orquestra emmarcades en el Pla de Dinamització de Centres Educatius i que ha permès a més de 1.600 escolars conèixer com funciona una orquestra. També estan inclosos els quatre concerts que l'orquestar dirigida per Josep Ferrer fa al Teatre-Auditori al llarg de la temporada com són el concert de Sant Jordi, els concerts de Nadal, el 'Hansel i Grëtel' -dins la progaramació familiar i el proper concert, pel dia 17 d'octubre dirigit als joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.