Els infants de l'escola de dansa del Grup Mediterrània pugen a l'escenari aquest dissabte


  • Comparteix:

Una actuació del grup / Foto: Grup Mediterrània

Una actuació del grup / Foto: Grup Mediterrània

Els infants de l'escola de dansa del Grup Mediterrània mostraran el que han après durant el curs amb una actuació aquest dissabte a la plaça de l'Om. La trobada, que tindrà lloc a les sis de la tarda, mostrarà als assistents 'els secrets per fer un punt pla', per ballar 'el ball de pedretes' i 'fer morisques'.

Amb aquest argument s'enllaçaran les diferents actuacions de l'escola de dansa. La membre del Grup Mediterrània Anna Mayol ha explicat com serà aquest muntatge.

Anna Mayol

L'argument explica els passos que has de seguir per ser un bon ballador. La gràcia és que amb cada ball explicaran un moviment i com ho fan perquè els surti perfecte.


Per l'escenari hi passaran 35 balladors d'entre tres i 15 anys, en quatre grups de dansa. Mayol també ha explicat que aquest ha estat un curs 'clau' per a l'escola de dansa del Grup Mediterrània, a causa del canvi del local d'assajos.

Les obres de remodelació de la seu de La Unió Santcugatenca els va obligar al gener anar a assajar al soterrani de la Casa de Cultura. Mayol es mostra satisfeta per com han respost les famílies, ja que no només s'han matingut tots els nens i nenes, sinó que se n'han inscrit de nous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.