Petits Camaleons oferirà més de 100 concerts en nou espais l'1 i el 2 d'octubre


  • Comparteix:

La cinquena edició del festival de música per a infants Petits Camaleons portarà més de 100 concerts a nou escenaris de Sant Cugat. La cita tindrà lloc l'1 i el 2 d'octubre a l'entorn del Teatre-Auditori amb Sopa de Cabra, Macaco y el comando Sierrasemilla, Quimi Portet, Gossos, Obeses, Oques Grasses i Ramon Mirabet com a caps de cartells. Alba Llibre, Veil, Sybarites i Oriol Cors són les propostes musicals de Sant Cugat. Al festival, també es podran veure les actuacions dels participants al certamen Petits Talents, organitzat per Cugat.cat.

Petits Camaleons celebra el cinquè aniversari amb la previsió d'arribar als 6.000 espectadors. És una xifra que suposaria l'augment d'un 20% respecte l'edició anterior quan 5.000 persones van gaudir de les propostes musicals del festival. 103 concerts i 46 artistes converteixen el cartell d'aquesta cinquena edició en el més atractiu de tots, segons el director artístic de Petits Camaleons, Albert Puig.

Albert Puig

És el millor cartell a nivell de compensat, de grans noms, de diversitat estilística, de descobertes... Cada vegada ens ho posem més difícil perquè portem artistes més grans i l'any passat ja va ser un bon cartell. Crec que el d'aquest any és un dels cartelles més importants i més destacats.


Després de quatre anys de trajectòria, el Petits Camaleons s'ha convertit en una cita obligada en el calendari de cites musicals per a tota la família, segons els organitzadors. Puig explica què suposa la consolidació de la proposta.

Albert Puig

Quan es parla de consolidació sembla que només parlem de cartell, però la consolidació també és una manera d'implicar la gent que hi treballa i el públic. És una manera que cada vegada hagis d'explicar menys coses del festival perquè la gent cada cop entén més què és Petits Camaleons.


La iniciativa també creix enguany en nombre d'escenaris. Enguany hi haurà l'estrena d'un nou espai, la carpa del Circ de Catalunya amb capacitat per a un miler de persones que se situarà al parc de l'Arboretum.

Sopa de Cabra donarà el tret de sortida al festival el 30 de setembre amb la festa dels pares. Les entrades del Petits Camaleons es poden comprar a la web de la iniciativa i a la del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.