El rodatge de 'Framed' acabarà a finals de mes a Sant Cugat


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Carreté, la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, i Armadàs, en la roda de premsa d'aquest dimecres / Foto: Localpres

D'esquerra a dreta, Carreté, la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, i Armadàs, en la roda de premsa d'aquest dimecres / Foto: Localpres

El rodatge de 'Framed' finalitzarà el 30 de maig a Sant Cugat. La gravació de les escenes a la Casa Jaumandreu, l'escenari principal de la pel·lícula, va acabar aquest dimarts. L'equip ja ha començat la mudança i es prepara per a la fase de postproducció, que hauria d'acabar a principis d'octubre.

'Framed' és una pel·lícula de terror del director novell Marc Martínez Jordán i amb la participació de diversos santcugatencs: Marc Carreté (producció executiva), Joan Ramon Armadàs (producció), Lídia Casanova (actriu) i Jordi Dalmau (compositor). El 'teaser' de la pel·lícula es va presentar al 'Coming Soon' de l'última edició del Festival de Sitges.

El rodatge ha durat més d'un mes i mig. La pluja de la setmana passada va obligar l'equip a allargar les gravacions quatre dies més. La setmana que ve s'acabaran d'enregistrar escenes als exteriors de Sant Cugat i al vestíbul del Teatre-Auditori, que l'equip ha reconvertit en una comissaria de policia.

Segons el productor, Joan Ramon Armadàs, el rodatge ha suposat un important efecte econòmic a la ciutat.

Joan Ramon Armadàs

En aquest mes i mig, hi havia una mitjana de 25 persones cada dia treballant a Sant Cugat. Això és un impacte econòmic per a la ciutat perquè no només consumien aquí sinó que havien de venir cada dia. Alguns fins i tot s'han allotjat a hotels de Sant Cugat, fet que ha suposat un retorn econòmic important per a la ciutat.


L'objectiu de l'equip és enviar-la al comitè de selecció del Festival de Sitges i que la pel·lícula es projecti a diferents certàmens d'àmbit internacional. La voluntat dels responsables del llargmetratge és que es pugui fer una projecció especial de 'Framed' a Sant Cugat.

Sant Cugat és l'onzena ciutat catalana que ha acollit més rodatges durant el 2015, amb un total de 24, un dels quals es va fer a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.