El festival de música negra St. Q Black s'acomiada amb quatre dies de concerts


  • Comparteix:

El festival St.Q Black tanca el programa

El festival St.Q Black tanca el programa

El festival de música negra St. Q Black encara la recta final a partir d'aquest dijous amb quatre dies consecutius de música de diferents formats i per a tots els públics. Emma Youth, Funky Business, Gigi McFarlane i Three Cool Cats són alguns dels grups que l'organització proposa per aquesta clausura.

Emma Youth actua aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre al Casal TorreBlanca. Youth és una jove cantant gironina amb un estil vocal i un repertori que es caracteritzen per les influències de la música negra afroamericana i jamaicana.

El grup santcugatenc FBI (Funky Business Inc) interpretarà aquest divendres al Casal TorreBlanca, a partir de les nou del vespre, versions de funk i soul. El grup està format per cinc homes que tenen una llarga experiència, ja que actuen des dels anys 80. La nit acabarà amb una punxada de música a càrrec de l'organitzador del cicle, Riki Undersounds, al Sant Sam a dos quarts de dotze.

La jamaicana Gigi McFarlane, acompanyada per un contrabaix, cantarà aquest dissabte a les set de la tarda a Cal Temerari. Gigi té un repertori de cançons que es mouen entre els gèneres del soul i R'n'B. A dos quarts de deu de la nit, a la plaça de Can Quitèria, Femlindy Sant Cugat proposa el concert de blues de Joan Pau Cumelles & Miguel Talavera. Finalment, a quarts de dotze, la nit culminarà al Sant Sam amb la sessió de BlackUp sound, que punxarà hits jamaicans.

Per acabar, diumenge tocarà Three Cool Cats a la plaça de Can Quitèria a les dotze del matí envoltats per una ballada de swing. A les nou del vespre, la compositora i contrabaixista italiana Giulia Valle oferirà el seu jazz al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.