Els Museus de Sant Cugat obren portes fins mitjanit aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Anterior edició de la cita

Anterior edició de la cita

El Museu del Monestir, el Museu del Tapís i el Celler Modernista celebren la Nit-Dia Internacional dels Museus 2016 amb una proposta diferent i la intenció d'atraure nous usuaris. Visites comentades, música i portes obertes són les activitats programades per aquest dissabte i diumenge. Les portes del museus estaran obertes fins la mitjanit.

El Comitè Internacional dels Museus organitza aquesta celebració des del 1977 amb la voluntat de reivindicar i donar a conèixer el paper dels museus en el desenvolupament de la societat. Sant Cugat se suma a aquesta commemoració aquest cap de setmana amb activitats entre dissabte a la tarda i diumenge al matí.

Una visita comentada a l'exposició 'Neandertals' serà un dels actes de la Nit-Dia dels Museus. A partir d'aquí un seguit de petites actuacions musicals a càrrec de Xurxo Romaní i el so d'una viola de roda amenitzaran la tarda, vespre i nit als visitants.

El director del Museu del Monestir, Lluís Campins, explica que tot el programa busca popularitzar aquest equipaments.

Lluís Campins

Volem popularitzar els museus entre la ciutadania i fer-los més accessibles i populars a través de maneres que no són habituals.


Diumenge serà el moment del Dia dels Museus. La primera proposta, que tindrà lloc entre les deu i tres quarts d'onze del matí, és una pujada al campanar del Monestir. Per aquesta activitat cal reserva prèvia.

Al punt del migdia, hi haurà una visita comentada a l'exposició 'Abans de l'Alba' i a la una serà el moment de les visites guiades pel Monestir conduïdes per persones afectades per la síndrome d'Asperger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.