El Cor Simfònic Femení de Catalunya porta avui quatre cors i 100 veus femenines al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Cor Aglepta forma part de la formació simfònica / Foto: Teatre-Auditori

El Cor Aglepta forma part de la formació simfònica / Foto: Teatre-Auditori

Un centenar de veus femenines sonarà aquest diumenge al vespre al Teatre-Auditori amb el concert que ofereix el Cor Simfònic Femení de Catalunya en col·laboració amb l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras. Es tracta d'una proposta única que reuneix diferents cors per formar un cor de veus femenines que pugui afrontar obres simfòniques o a cappella. La cita comença a les set de la tarda i les entrades tenen un preu de 13 euros.

El Cor Simfònic Femení de Catalunya està format pel Cor de Noies de l'Orfeó Català, les Noies del Cor de l'Auditori Josep Carreras, el Cor Aglepta i el Cor Femení Voxalba.

Es tracta d'una combinació que, com explica la directora del Cor de Noies de l'Orfeó, Buia Reixach, va néixer fa un parell d'anys amb la voluntat de poder afrontar obres de gran embargadura. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat

Buia Reixach

Els que ens passa a avegades amb els cors femenins és que acostumen a ser reduïts i, a vegades, necessitem més efectius. Per això ens fa molta il·lusió aquesta experiència.


Durant prop d'una hora i mitja el centenar de veus femenines interpretaran un repertori variat format per peces de Britten, Brahms i Schubert. La vetllada acabarà amb l'obra 'Folk Songs for the Four Seasons' del compositori britànic Ralph Vaughan Williams.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.