Pablo López es proclama ambaixador de l'amor al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Pablo López ha conquistat aquest divendres el públic del Teatre-Auditori amb la presentació del seu darrer disc 'El mundo y los amantes inocentes'. Davant un públic que havia exhaurit les entrades feia mesos, el doble disc d'or ha ofert un concert on han sonat èxits com 'Tu enemigo' i 'La mejor noche de mi vida'. El públic no ha aguantat gaire estona assegut a la cadira i ha acompanyat amb fervor les composicions de López en un espectacle de grans dimensions.



'L'amor és el patrimoni més bonic que tenim'. Amb aquesta declaració d'intencions ha pujat Pablo López a l'escenari del Teatre-Auditori disposat a enamorar amb les seves cançons el públic assistent.

Amagat darrere el seu inseparable piano que l'acompanya des del primer moment de composar les cançons fins als concerts, López ha anat encadenant un tema rere l'altre retratant l'amor des de tots els prismes possibles. D'aquesta manera, la nit ha començat amb el tema 'La séptima mayor' i ha seguit amb cançons com 'Romper con vos', '2 palabras', 'Lo saben mis zapatos' i l'èxit que ha enregistrat amb Juanes, 'Tu enemigo'.

El públic s'ha deixat estimar i ha respost amb grans mostres d'afecte la proposta de López. El cantant malagueny afirma que és precisament aquesta connexió amb el públic el que dóna sentit a la seva feina.

Pablo López

Quan un treballa cada dia, es mou, agafa avions, escriu cançons, entra a l'estudi, etcètera, ho fa simplement per això: per aquesta hora i mitja de concert que dóna sentit a tot.


La nit ha regalat també moments de gran intimitat, com el tema que ha interpretat López sol dalt l'escenari a cappella i sense micro o el moment en què ha convidat a músics de la seva anterior banda a pujar a tocar.

Les sensacions a flor de pell i el públic dempeus durant bona part de l'espectacle han proclamat Pablo López ambaixador de l'amor aquest divendres al Teatre-Auditori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.