Els assajos del Paga-li Joan arrenquen amb 40 parelles inscrites


  • Comparteix:

Assajos de el grup infantil

Assajos de el grup infantil

Els assajos del Paga-li Joan han començat aquest dimecres amb la participació de 15 parelles d'adults i 25 de nens, dues setmanes abans del final de les inscripcions, que es tanquen el 8 de juny. Tant el grup infantil, de sis a 14 anys, com el de d'adults han practicat els passos de ball tradicional del vano i el ram de Festa Major. Les sessions es fan a l'Hort de l'Abat.

Els assajos seran setmanals, dimecres i divendres, i es duran a terme a l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan. Si plou, es traslladaran al Celler Modernista. La membre de comissió organitzativa Anna Mayol valora el nombre de participants d'aquests primers dies i explica que és important la implicació des del començament i de forma continuada.

Anna Mayol

Esperem que tinguem bona afluència de gent des del començament perquè, si no és així, ens passa que hi ha gent que ho deixa per l'últim dia i endarrereix una mica el procés d'aprenentatge.


Les inscripcions s'han de fer al correu pagalijoan@gmail.com o bé directament als assajos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.