Sant Cugat acull al juliol el primer Stage Internacional de Dansa Jazz amb primeres espases del gènere

El primer Stage Internacional de Dansa Jazz de Sant Cugat tindrà lloc al juliol / Foto: Stage de Dansa

Cultura

Publicat el 27/mai/16 per Maria Cusó

Sant Cugat acollirà al juliol el primer Stage Internacional de Dansa Jazz de Catalunya. Entre el 18 i el 22 de juliol, visitaran la ciutat figures com Dollie Henry, Livio Salvi i Shaun Paul Smith, referents internacionals del gènere, en una cita que vol situar el municipi en el panorama mundial de les arts escèniques. La proposta tindrà lloc a les instal·lacions del Teatre-Auditori, l'Esbart Sant Cugat i l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels.

L'Stage Internacional de Dansa Jazz està organitzat per l'escola de dansa Menchu Duran en col·laboració amb l'Ajuntament i té com a principal objectiu promocionar aquesta disciplina a la ciutat i el país. L'organització afirma que actualment hi ha molt poca difusió i visibilitat de la dansa jazz i que els professionals d'aquesta modalitat 'es troben en una situació de buit molt gran'.

La cita està dirigida a tots els amants de la dansa jazz i, per aquest motiu, l'organització ha preparat tres categories adequades a les diferents fases d'aprenentatge: professionals, amateurs i 'teenagers'.

El tret de sortida el donaran les companyies Luthier i de Swing el 18 de juliol, a dos quarts de deu de la nit, amb una mostra a la plaça Victòria dels Àngels. És una actuació que tindrà també la participació dels professors convidats.

Els preus dels tallers oscil·len entre els 150 i els 525 euros. Es poden consultar al web de l'Stage .