Neix el premi de poesia Francesc Garriga per promocionar autors inèdits


  • Comparteix:

Frances Garriga Barata en una imatge d'arxiu

Frances Garriga Barata en una imatge d'arxiu

Les editorials independents LaBreu, aDiA i Cafè Central convoquen el primer premi de poesia Francesc Garriga, traspassat el febrer de l'any passat. El guardó apostarà per donar a conèixer autors totalment inèdits per rememorar el poeta. L'obra guanyadora es publicarà la primera quinzena de desembre en la nova col·lecció 'Francesc Garriga' que coeditaran les editorials convocants de la iniciativa. Garriga va ser el poeta d'honor del 12è Festival de Poesia Sant Cugat .

Al concurs, hi podran participar tots els poetes, sense límit d'edat, que no hagin publicat cap llibre de poesia fins al moment de tancar la convocatòria. Els interessats hauran d'enviar la proposta a través de correu electrònic entre l'1 de juny i el 15 de juliol.

El jurat estarà format per Ester Andorrà, Antoni Artigues, Eduard Sanahuja, Víctor Sunyol, Pau Vadell, Jordi Marrugat i Marc Romera. El veredicte del premi es farà públic la primera setmana d'octubre en un acte literari a Besalú.

Les bases completes de la convocatòria es poden consultar
aquí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.