La 16a Nit de l'Art proposa una vintena d'espais oberts fins la mitjanit


  • Comparteix:

El cartell d'enguany és obra de Dolores Mayorga / Foto: Nit de l'Art

El cartell d'enguany és obra de Dolores Mayorga / Foto: Nit de l'Art

Una vintena d'espais d'art obren les seves portes avui fins la mitjanit en la 16a Nit de l'Art. La cita, organitzada per La Galeria, Pou d'Art, Espai Lluís Ribas i el Taller de Sant Cugat, amb una vintena d'espais, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament. La cita comença a partir de les cinc de la tarda.

Aquest any, 20 espais obriran les portes fins a mitjanit, alguns dels quals oferiran activitats o actuacions musicals. També s'organitzaran dues rutes guiades per espais artístics, una iniciativa que s'ha decidit reprendre. El recorregut i l'horari es poden trobar al Facebook de la iniciativa. Durant la setmana alguns comerços de la ciutat han exposat als aparadors obres d'art cedides per espais i entitats participants a la Nit de l'Art.

El cartell d'enguany ha anat a càrrec de Dolores Mayorga, del Taller de Sant Cugat, que segons els organitzadors ha creat una imatge fresca, alegre i de participació ciutadana inspirada en les prèvies edicions de la Nit de l'Art.

Enguany, de nou, s'editarà una copa commemorativa per donar unitat a la festa que es cobrarà a un euro i mig. Els espais que en tinguin oferiran beguda gratuïta als visitants.

El consistori, que havia proposat traslladar la proposta al setembre, s'ha mantingut al costat dels galeristes després de la negativa d'aquests de canviar la data i d'anar en solitari en la celebració de la vetllada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.