La 6a edició del Pícnic Musical reuneix prop de 300 persones als Jardins del Monestir


  • Comparteix:

El Pícnic Urbà, cita obligada de la primavera a Sant Cugat

El Pícnic Urbà, cita obligada de la primavera a Sant Cugat

La 6a edició del Pícnic Musical, ara rebatejat com a Urban Pícnic, ha reunit prop de 300 persones aquest diumenge als Jardins del Monestir. Música i gastronomia s'han trobat novament en una cita que marca el calendari cultural de la ciutat com a cloenda dels espectacles del cicle 'Cultura de Prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Ha estat una jornada familiar per gaudir de la música en directe que, enguany, ha apostat pel talent local a ritme de hip hop amb Pulmon Beatbox i els Flattown All Stars.



En les edicions anteriors, l'Urban Pícnic ha portat grups de música negra, jazz, soul, funk, blues i rock. La trobada musical ha provat sort aquest diumenge amb el hip hop, una proposta arriscada, segons la responsable de la Xarxa de Centres Polivalents, Anna Castells, que ha permès demostrar que aquest format està més que consolidat.

Anna Castells

S'ha consolidat molt. Intentem oferir cada any un estil musical diferent. Segurament el hip hop ha sorprès, però ha tingut bona rebuda i ho estem gaudint molt.


Pulmon Beatbox ha pujat a l'escenari amb un directe fresc que ha sorprès el públic santcugatenc amb un micròfon, una 'loop station', un sintetitzador i milers de sons amb les cordes vocals. Una proposta molt participativa que ha incorporat la col·laboració d'una flauta travessera i dos temes a cappella amb el grup Kundala.

El responsable de La Pua Oficina Musical, encarregada de programar la proposta musical, Pau Sans, ha remarcat l'aposta de l'entitat pels grups de la nostra ciutat.

Pau Sans

La Pua Oficina Musical dóna suport a la música local i enguany hem programat Pulmon Beatbox de la Floresta i Flattown All Starts, una agrupació de hip hop de tres bandes santcugatenques.


Els Flattown All Stars, una formació formada per les bandes santcugatenques El Gremio, RCA Flacos i El Punto, ha pres el relleu. La formació ha presentat el seu darrer treball per tancar aquesta cita cultural consolidada a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.