Comença amb bon peu el segon cicle de Cinema a la Fresca que organitza La Guitza


  • Comparteix:

El primer film del cicle ha estat 'Steal this movie!'

El primer film del cicle ha estat 'Steal this movie!'

Desenes de persones han assistit a la primera sessió del cicle de Cinema a la Fresca que organitza, per segon any, el Casal Popular La Guitza. Tot i que en un principi s'havia d'exhibir la darrera pel·lícula de Michael Moore, problemes d'última hora han obligat a modificar el programa, i finalment s'ha mostrat el film 'Steal this movie!', que narra la lluita d'un activista en contra la guerra del Vietnam.

Tot i el canvi de programa a última hora i les quatre gotes de pluja, el cicle ha començat amb una assistència força acceptable de públic. Desenes de persones s'han apropat al Casal Popular La Guitza per veure el primer passi del cicle. Els organitzadors s'han mostrat satisfets pel volum de públic, tot i que han reconegut que alguns espectadors han assistit pensant que veurien el documental de Michael Moore. Problemes a l'hora d'aconseguir la cinta han aplaçat, de moment, el passi de 'Farenheit 9/11', que podria exhibir-se al setembre.

La segona edició del Cicle de Cinema a la Fresca té com a objectiu oferir al públic cintes de temàtica social, algunes de les quals no acostumen a exhibir-se als circuits comercials. Ho explica Guim Pros, membre de La Guitza.

Guim Pros

Busquem pel·lícules compromeses socialment i, sempre que es pugui, procurem que siguin en català.


A les properes sessions del cicle es podran veure pel·lícules força conegudes com 'Good bye Lenin' o la tercera part de 'El Senyor dels Anells'. Però també tindran cabuda obres menys conegudes. És el cas de 'Y llegó el día de la venganza', un film que mostra els darrers dies d'un maqui català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.