La Nit en Blanc consolida l'arrelament a la ciutat en una edició marcada per les novetats


  • Comparteix:

Els comerços del centre de Sant Cugat s'han tornat a tenyir de blanc per donar la benvinguda a l'estiu amb la 5a edició de la Nit en Blanc. Les botigues i l'associació Sant Cugat Comerç, impulsora de la iniciativa, han farcit de novetats una jornada que ha repetit l'afluència de visitants de l'any passat per participar en les activitats, els tallers i les propostes amb la voluntat d'acostar botiguers i clients.

Propostes com la fotografia 3D, que situava als visitants en una catifa voladora sobre el Monestir, el concurs d'aparadors i el mural solidari han estat ben rebuts pel públic, que durant tota la tarda i fins ben entrada la nit ha omplert els carrers del centre de Sant Cugat. De fet, els barrets blancs que regalava l'organització als propietaris de la targeta Sant Cugat a la Butxaca, un total de 2.500, s'han exhaurit abans de les vuit del vespre.

Els visitants han gaudit de l'experiència, que, segons asseguren, els anima a acostar-se al comerç local.

Públic

Vulguis o no passeges i vas veient les botigues al carrer. / Molt ambient, molt més que qualsevol cap de setmana. Estem començant a fer un volt però pinta bé. / És una manera de conèixer les botigues, t'animen a entrar-hi. Està molt bé.


Els comerciants valoren la iniciativa com una eina per acostar-se al client i transmetre una imatge de marca, encara que no es noti gaire en les vendes.

Botiguers

Ens sembla molt bé, així la gent sap que hi ha comerç a Sant Cugat. / Hem posat torxes, hem decorat l'entrada i ens hem vestit de blanc. / Per atreure gent, fer ciutat, fer poble i, avui que hi ha gent al carrer, fer veure que no està mort.


La bona opinió la comparteixen també els organitzadors, Sant Cugat Comerç. El seu gerent, Jesús Carballo, considera que és una festa molt arrelada a la ciutat.

Jesús Carballo

Estem orgullosos d'haver-la organitzat. Cada vegada està més integrada i més oberta. Estem molt contents de les novetats, crec que estem superant els objectius que teníem.


La nit de comerços oberts ha servit per donar la benvinguda a l'estiu i acostar botiguers i clients en una jornada en què també hi ha hagut espai per a les actuacions musicals i espectacles de ball.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.