'Dos buenos tipos', 'Si dios quiere' i 'Rumbos', estrenes de cinema de la setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ryan Gosling i Russell Crowe a 'Dos buenos tipos' / Foto: Facebook Dos buenos tipos

Ryan Gosling i Russell Crowe a 'Dos buenos tipos' / Foto: Facebook Dos buenos tipos

Una comèdia negra i dos drames arriben aquesta setmana a la cartellera santcugatenca. Russell Crowe i Ryan Gosling protagonitzen 'Dos buenos tipos', de Shane Black, on donen vida a un delinqüent i un detectiu que investiguen una desaparició. 'Si dios quiere', de Marc Giallini, explica la història de com la vida d'un cardiòleg es va malmetent. 'Rumbos', de Manuela Burló Moreno, explica diverses històries d'amor en una gran ciutat que s'entrecreuen a través de sis vehicles. 'Dos buenos tipos' es podrà veure als dos cinemes de la ciutat, mentre que 'Si dios quiere' només es projectarà a Cinesa i 'Rumbos', a Yelmo.

'Dos buenos tipos'
Shane Black ('Kiss Kiss Bang Bang' i 'Iron Man 3') estrena el seu tercer film, una comèdia negra protagonitzada per Russell Crowe i Ryan Gosling.

La història es desenvolupa a Los Angeles als anys 70. Jackson Healy, un alcohòlic delinqüent a sou s'uneix, per qüestions del destí, a un detectiu mediocre que també pateix problemes amb la beguda quan tots dos es troben investigant la desaparició d'una noia i la sospitosa mort d'una estrella de la indústria pornogràfica. La seva investigació es veurà pertorbada quan es converteixen en els blancs d'uns assassins a sou després de descobrir una conspiració criminal que intentarà acabar amb els cercles més poderosos. Aquests dos companys hauran de fer tot el que estigui en el seu poder per salvar les seves vides.



'Si dios quiere'
Tommaso (Marco Giallini) és un cardiòleg de renom liberal i ateu. Malgrat la seva aparent vida perfecta, el seu matrimoni amb Carla (Laura Morante), la mare dels seus dos fills, s'ha anat deteriorant cada vegada més. Mentrestant, la seva decebedora filla Bianca (Ilaria Spada) no mostra interès per res en la seva vida. Les seves esperances rauen en el seu fill Andrea (Enrico Oetiker) que estudia medicina i té un futur molt prometedor. No obstant això, un dia revoluciona la seva família amb una notícia impactant: vol fer-se capellà.

El film és el primer llargmetratge de l'italià Edoardo Maria Falcone, que a més n'ha escrit el guió.



'Rumbos'
Durant una nit d'estiu en una gran ciutat sis històries d'amor s'entrecreuen a través dels trajectes de sis vehicles: dos cotxes, una ambulància, un taxi, un autobús i un camió. La pel·lícula està dirigida per Manuela Burló Moreno i protagonitzada per un ventall coral amb Carmen Machi, Pilar López de Ayala, Nora Navas i Karra Elejaldre, entre altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.