El Festival d'Estiu de l'Escola de Ball mou més de 160 alumnes


  • Comparteix:

Més de 160 alumnes de totes les edats de l'Escola de Balls de Saló Sant Cugat i el Club Ball Esportiu de Sant Cugat han participat aquest dissabte del Festival d'Estiu del centre. Grans i petits han mostrat els seus avenços en balls de saló, hip-hop, lindy hop i ball esportiu, en una cita familiar que ha tingut lloc al PAV 3 de la ZEM Rambla del Celler. Per primer any, l'organització ha apostat per la taquilla inversa i destinarà la recaptació a un projecte de formació a Malawi que impulsa juntament amb l'ONG Petits Músics del Món.

La cita ha començat amb una desfilada de tots els grups de l'escola que, després de fer una petita dansa d'escalfament conjunta, han anat passant per grups i per parelles amb coreografies de tots els estils.

Alumnes de l'escola, de totes les edats, han coincidit a afirmar que la dansa els ajuda a desconnectar dels maldecaps diaris i els fa passar una bona estona.

Alumnes

A dansa passem una bona estona amb els amics i la parella. Mentre balles, t'oblides de les altres coses. / Ens desestressa venir a ballar, desconnectes de tot i, a més, et veus amb el grup d'amics. / M'ho passo bé i faig noves amigues.


El gran nombre d'alumnes i la varietat de disciplines posen de manifest la bona salut de l'escola de dansa que, any rere any, segueix creixent en projectes. Així ho ha afirma el director de l'escola, Daniel Curto, que ha explicat que estan treballant amb l'ONG Petits Músics del Món per crear una escola de dansa a l'Àfrica.

Daniel Curto

Fa anys que treballem amb Petits Músics del Món, i estem col·laborant amb la part del ball. Hem fet un projecte que consisteix en el fet que dues persones de l'escola vagin a l'Àfrica a desenvolupar el projecte. El que es recapti amb la taquilla inversa anirà destinat a finançar aquest viatge.


El ritme, la dansa i la companyonia han estat les principals protagonistes d'aquesta cita que ha aplegat més de 160 ballarins santcugatencs a les instal·lacions de la ZEM Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.