El 2n Sant Cugat Fantàstic programarà 18 curtmetratges


  • Comparteix:

Fotograma de 'Madre de dios', de la directora Gigi Saúl Guerrero

Fotograma de 'Madre de dios', de la directora Gigi Saúl Guerrero

'Behind', 'Madre de dios', 'Last Clip', 'Operación Preferente' i 'Graffiti' són algunes de les 18 propostes de curtmetratges que inclou la segona edició del cicle de cinema Sant Cugat Fantàstic. El cartell de projeccions del cicle, a part dels cinc llargmetratges dirigits per dones, és una col·lecció de curts espanyols i un de mexicà, que es projectaran entre el 7 i el 10 de juliol a les sales Cinesa. El festival arrencarà amb l'estrena nacional de la britànica 'Awaiting' i amb activitats organitzades al voltant del Teatre-Auditori.

Algunes de les propostes
'Behind', del director Ángel Gomez, està protagonitzat per Macarena Gómez. L'actriu és Arianne, una mare divorciada i obsessionada amb la idea que el seu nadó caigui en mans del seu exmarit.

'Madre de dios', de Gigi Saúl Guerrero, va rebre el premi al millor curt del festival santcugatenc l'any passat amb 'Gigante'. A la cinta d'enguany, dos vells bruixots lliguen a una dona a un altar per fer aparèixer l'Anticrist.

'Last Clip' , protagonitzat per Clàudia Vega i dirigit per Pau Carreté, tracta sobre tres joves que visiten una casa abandonada per gravar un vídeo.

'Operación preferente' del santcugatenc Roger Comella i Carles Velat, és un thriller que tracta d'emmascarats que rapten el director d'una sucursal bancària. El curt ha estat rodat als carrers de Sant Cugat i reflexiona sobre la crisi i les seves conseqüències.

'Graffiti', de Lluís Quílez, parla d'Edgar, l'últim resistent d'una apocalipsi a la Terra, que descobreix una pintada a la paret que revela la supervivència d'una persona més, l'Anna. Un curt guanyador del Meliés d’Argent al Festival de Sitges i Premi al Millor Curt Europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.