L'Ajuntament engega una campanya alertant del consum de drogues durant els dies de Festa Major


  • Comparteix:

Es vol evitar que els joves s'excedeixin amb el consum d'alcohol en tots els recintes, però especialment a Barraques.

Es vol evitar que els joves s'excedeixin amb el consum d'alcohol en tots els recintes, però especialment a Barraques.

L'Ajuntament engegarà, durant els dies que duri la Festa Major, una campanya preventiva cridant a la responsabilitat en el consum d'alcohol i altres drogues. El programa, que s'adreça especialment als joves, insta també a pares i comerciants, a fer-se corresponsables per allunyar els joves de les conductes de risc. Durant els dies que duri la Festa, la Policia local desplegarà una vigilància especial per garantir el compliment estricte de la normativa pel que fa la venda de begudes alcohòliques.

Conscients que la Festa Major es converteix, especialment pel jovent, en 5 dies de diversió, l'Ajuntament engega una campanya de prevenció en el consum d'alcohol i altres drogues. El programa, en forma de cartes, pretén alertar a pares i mares, però també als comerciants, de la necessitat de protegir els menors de l'excés en el consum de begudes alcohòliques i allunyar-los d'altres substàncies estupefaents. De fet la Policia Local desplegarà un dispositiu de vigilància en els comerços per comprovar que, efectivament, es compleix la normativa vigent.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha explicat que a l'espai de Barraques, dirigit especialment als joves, es repartiran uns targetons alertant del risc per la salut del consum de determinades drogues:

Toni Ramon

Es repartiran dos fulletons on s'explica que si fas un consum responsable arribaràs al final de la Festa i podràs gaudir de les activitats.


L'espai de Barraques comptarà, a més, amb un punt d'informació del programa 'Som.nit' de Creu Roja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.