Sònia Martínez torna a guanyar el concurs del cartell de Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

El jurat ha presentat el cartell guanyador / foto: Premsa EMD Valldoreix

El jurat ha presentat el cartell guanyador / foto: Premsa EMD Valldoreix

Sònia Martínez és la guanyadora, per segon any consecutiu, del concurs cartells de Festa Major de Valldoreix, que tindrà lloc de l'11 al 16 de setembre, amb la creació 'L'alegria de la festa'. El treball de Martínez serà la cara visible de la celebració com a guanyador de la categoria juvenil. En els apartats infantil i adult, els guanyadors són Guim Giralt i Xavier Mula. En total, s'hi han presentat 51 obres.

Sònia Martínez té 15 anys, és de Barcelona i la seva proposta il·lustrarà la Festa Major de Valldoreix. L'obra ha estat seleccionada com la millor en categoria juvenil, és a dir, entre els participants de 14 a 17 anys i s'ha imposat als finalistes de categoria infantil i adulta. El premi consta d'una dotació econòmica de 450 euros.

Entre els concursants més joves, de sis a 13 anys, el jurat ha triat la proposta del valldoreixenc Guim Giralt, de vuit anys, que rebrà un lot de material de dibuix valorat en 450 euros.

En la categoria d'adults, ha guanyat l'obra ‘L’espectacle està a punt’ del mirasolenc de 42 anys Xavier Mula, que rebrà un premi de 750 euros.

El jurat, format pel vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, i els artistes locals Francesc Valverde, Carme Casas, Maria Rosa Borrell i Santiago Marimón s'ha reunit aquest dimecres per triar les millors iniciatives. Castelló ha explicat que la tria ha estat molt difícil.

Quim Castelló

Fem tres tries i dels que queden al final agafem al guanyador que anunciarà la festa. Ha estat molt difícil.


De les 51 obres, 27 eren de la categoria d'adults; nou de la de joves i 15 de la categoria de petits.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.