El documental 'Síria: una història d'amor' es projecta avui a l'ANC


  • Comparteix:

Fotograma del documental / Foto: Youtube.com

Fotograma del documental / Foto: Youtube.com

'Síria: una història d'amor', dirigit per Sean McAllister, és el documental que es projecta aquest dilluns amb motiu del Dia Internacional de les Persones Refugiades. A més del visionat hi haurà un cinefòrum organitzat pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. La cinta es veurà a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les sis de la tarda.

L'Amer i la Raghda es van conèixer a una presó de Síria, quan estan empresonats per lluitar per conservar la llibertat del seu país. Comunicant-se a través d'un forat a la paret durant mesos, s'enamoren i en sortir formen una família. Uns anys després, tornen a retenir la Raghda per motius polítics i l'Amer ha de cuidar els quatre fills. L’alliberament inesperat de la Raghda coincideix amb l’esclat de la Primavera Àrab a Síria i la intensificació de la repressió sobre els activistes polítics.

El documental planteja si es pot triar entre l'amor, la família i la revolució; i com afectarà la guerra a la generació que ha crescut en la quotidianitat de la violència.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.