Pou d'Art organitza aquest estiu tallers de ceràmica, dibuix i plàstica per a nens des de 4 anys


  • Comparteix:

Les activitats comencen el 5 de juliol i s'allargaran fins el setembre

Les activitats comencen el 5 de juliol i s'allargaran fins el setembre

La galeria Pou d'Art organitza, per setè any, els tallers d'estiu destinats als nens i nenes a partir de 4 anys. Les activitats, que enguany incorporen com a novetat un taller de ceràmica, començaran el 5 de juliol i s'allargaran fins la primera quinzena del mes de setembre.

Encara queden algunes places lliures pels tallers que organitza Pou d'Art durant els mesos de juliol, agost i setembre. Expressió plàstica, còmic i dibuix són algunes de les activitats proposades des de la galeria del carrer Balmes, que enguany ofereix, per primera vegada, la possibilitat d'aprendre a modelar figures de ceràmica. La majoria de tallers van dirigits als nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, tot i que alguns, com el de còmic o dibuix, estan oberts als joves de fins a 16 anys.

L'objectiu d'aquests tallers, com explica la directora de Pou d'Art, Maria Fabre, és desenvolupar el 'fet creatiu' des de la base, per aconseguir, en el futur, que els nens aprenguin a valorar les obres d'art.

Maria Fabre

Volem desenvolupar el fet creatiu des de la base. Així els nens podran entendre i apreciar millor les obres d'art.


L'oferta de tallers d'estiu de Pou d'Art es completa amb un servei de cangur, una hora abans i després de l'inici de les activitats, i amb un servei de biblioteca destinat als nens que comencin el seu taller una hora després de l'inici de l'horari habitual.

Després de 7 anys de trajectòria, els tallers d'estiu de Pou d'Art s'han convertit en una referència dins les activitats de lleure infantil a la nostra ciutat. L'èxit d'aquesta iniciativa, que enguany compta amb una oferta d'unes 400 places, ha permès a Pou d'Art ampliar les activitats proposades i el nombre de professors que imparteixen els tallers. Maria Fabre.

Maria Fabre

Els tallers d'estiu funcionen molt bé cada any. Aquest any hem hagut d'ampliar fins i tot el nombre de professors i monitors.


Els tallers d'estiu de Pou d'Art començaran el 5 de juliol i s'allargaran, sense interrupcions, fins el 10 de setembre, distribuïts en 5 torns d'uns 10 dies cadascun, La galeria ofereix horaris de matí i de tarda, a més de cursets en la franja de vespre destinats als adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.