La santcugatenca Yujin Pons Jeon, segon premi del 1r concurs de violí de Barcelona


  • Comparteix:

Eva Graubin (membre del jurat) i Yujin Pons Jeon (violinista) al certamen / Foto: Escola Fusió

Eva Graubin (membre del jurat) i Yujin Pons Jeon (violinista) al certamen / Foto: Escola Fusió

La santcugatenca Yujin Pons Jeon ha estat guardonada amb el segon premi del 1r Concurs de Violí de Barcelona. L'alumne de l'escola Fusió ha participat en la categoria A en la qual concursen infants de fins a vuit anys. Una cinquantena de joves d'arreu de Catalunya ha concursat en aquesta iniciativa oberta a estudiants de violí fins a 16 anys.

La iniciativa l'ha impulsat dos exalumnes de l'ESMUC, Andrea Chao i Anna Roca, i el pianista Rafael Salinas, director de l'Escola de Música Sant Gregori i professor de piano d'ESMUC. El projecte ha sorgit per la manca d'oferta de concursos de violí en contrast amb les nombroses convocatòries de certamen per a pianistes.

Els premis, cedits per establiments comercials, lutiers i músics, estan relacionats amb l'aprenentatge i el violí, amb lots de productes i accessoris, entrades a concerts i la possibilitat d'oferir un recital a les sales de Musitekton i de Solé Luthiers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.