El Curs de Cant de Camerata arriba a la 13a edició enfocat en tècniques de millora de la veu


  • Comparteix:

Concert de l'anterior edició del curs

Concert de l'anterior edició del curs

La 13a edició del Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat arriba la primera setmana de juliol amb tres concerts, dos tallers i una conferència. La cita, dirigida a estudiants de cant d'òpera, tindrà lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Angels de Sant Cugat (EMMVA) del 4 al 9 de juliol.

La primera proposta serà un taller amb el metge posturòleg Guillem González i porta per títol 'La millora de la veu a través de la postura'. Tindrà lloc dimarts 5 de juliol a dos quarts d'onze del matí i té un preu de 15 euros. Serà a l'Aula de Cos del conservatori.

L'endemà, dimecres 6 de juliol, el doctor Pedro Clarós pronunciarà la conferència 'Què hi ha darrera la veu en l'òpera'. Serà a les onze del matí a l'Aula Magna del Conservatori i l'entrada és gratuïta.

El doctor Yves Cataing serà qui dirigirà el taller 'L'osteopatia, el cant i la veu' el divendres 8 de juliol a dos quarts de deu del matí. L'entrada té un preu de 15 euros i serà a l'Aula de Cos del conservatori.

El mateix divendres, els alumnes oferiran un concert a partir de les vuit del vespre. L'assistència és gratuïta i tindrà lloc a l'Aula Magna del Conservatori.

Dissabte, continuaran les actuacions amb el concert-conferència del periodista Marcel Gorgori, 'Don Giovanni'. Serà a la Casa de Cultura a partir de les sis de la tarda amb entrada lliure.

El concert de cloenda i lliurament del Premi Camerata Sant Cugat de Cant 2016 tindrà la presència de la soprano Alba Rosa Foresté. Això serà al Claustre del Monestir el dissabte 9 de juliol i l'entrada té un preu de 10 euros.

Les inscripcions es poden fer efectives a través de la web de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.