La música, la dansa i la poesia es fonen en l'espectacle 'The Power of Peace'


  • Comparteix:

Carme Sansa, Àngels Solé i Xavier Baulies han explicat avui la complexitat de l'espectacle.

Carme Sansa, Àngels Solé i Xavier Baulies han explicat avui la complexitat de l'espectacle.

La poesia, la música i la dansa s'entrelliguen en el muntatge 'Power of peace' que puja a l'escenari el proper diumenge prop de 90 artistes entre ballarins, cantants i músics. Es tracta de la primera producció de la recentment creada Associació Camerata Sant Cugat que posteriorment iniciarà una gira per d'altres poblacions espanyoles i franceses.

Un espectacle agosarat i valent. Així ha definit Xavier Baulies, el muntatge que diumenge 27 de juny puja a l'escenari del Teatre-Auditori. A partir de dotze idees es va teixint un fil argumental mitjançant la combinació de poesia, música i dansa per explicar com l'art pot unir cultures i acabar amb els conflictes que enfronten la humanitat.

Xavier Baulies

És un espectacle agosarat, valent. La música, la poesia i la dansa es van entrelligant i es van teixint.. No són peces soles.


Sota la direcció de Baulies, 90 artistes de diverses disciplines es combinen en una obra complexa, on la llum, la plàstica i la paraula s'alien per oferir un concepte operístic renovat:

L'actriu Carme Sansa és l'encarregada de recitar els poemes que donen sentit a cada una de les 12 idees. Versos de Maria Mercè Marçal, Martí i Pol, Gabriel Ferrater o William Shakespeare donen pas al moviment dels ballarins de la Companyia de Dansa Laura Esteve i Increpació Danza. Laura Esteve ha explicat que el cos de dansa que pujarà a l'escenari està format pels alumnes i no pas per professionals, el que li afegeix un plus de motivació:

Laura Esteve

No són un cos professional sinó estudiants. Per a elles és molt interessant i li posen molta il·lusió.


La tinent d'alcalde de Serveis personals, Àngesl Solé, ha lloat l'actuació conscient que es tracta, diu, d'un muntatge arriscat i complexe:

Àngels Solé

És una producció complicada on es posen en escena moltes i diferents disciplines artístiques. Camerata li ha posat il·lusió i valentia.


Amb un títol en anglès -com a mostra de llengua d'imperi-, l'espectacle és la primera producció de la recentment constituïda Camerata Sant Cugat que ha anunciat la voluntat de fer un espectacle d'aquestes dimensions cada any. El muntatge és un dels actes associats al Fòrum de les Cultures 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.