Els Gausacs ensopeguen de nou amb la Diada de Festa Major


  • Comparteix:

Primer castell dels Gausacs

Primer castell dels Gausacs

Els Gausacs es tornen a endur una decepció en la Diada Castellera de Festa Major. Els camises verdes han arribat a la plaça d'Octavià amb l'ambició de fer la millor actuació de la seva història, però el 5 de 8 que obria la primera ronda ha caigut després de dos intents. Els Castellers de Sant Cugat han acusat el cop moral i, després del 4 de 8 descarregat, el 3 de 8 també ha caigut. Els camises verdes han estat acompanyats pels Castellers de Sants i els de la Vila de Gràcia.



La decepció amb el 5 de 8 els ha fet optar per una opció més conservadora. Finalment, els camises verdes han carregat el 5 de 8 i el 3 de 8, i descarregat el 4 de 8.

Un any més, els Gausacs no han pogut completar el programa previst per a la Diada de Festa Major. L'any passat, per exemple, va caure la torre de 8 amb folre. Després d'un mes i mig d'intens assaig, la colla local lamenta endur-se un cop moral de nou, com ha explicat un dels caps de colla, Biel Samsó.

Biel Samsó

Ens dol molt no poder oferir una actuació important per la Festa Major. Fa cinc anys que no fa justícia a la nostra feina i això ens dol.


El 5 de 8, conegut com la Catedral, és de moment el sostre de la colla santcugatenca, que el va descarregar per última vegada aquest mateix mes a Vilanova i la Geltrú.Tot i la caiguda, l'altre cap de colla, Àlex Castellarnau, ha assegurat que ha detectat més ràbia que decepció entre els camises verdes i això és un bon senyal.

Àlex Castellarnau

Pràcticament totes les llàgrimes són de ràbia i això ens ha de portar cap a ser positius. Va bé que es desfogui tothom, hi ha molta complicitat.


De la seva banda, els Borinots han descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre. Els Castellers de la Vila de Gràcia han descarregat el 5 de 8, el 4 de 8 i el 3 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.