Les biblioteques de la ciutat proposen 'viatges literaris' arreu del món durant els vespres de juliol


  • Comparteix:

Cartell promocional de la proposta

Cartell promocional de la proposta

Les biblioteques de Sant Cugat conviden els usuaris a viatjar arreu del món aquest juliol amb el cicle 'Viatge Literari'. La proposta té lloc els dilluns a les vuit del vespre i cada sessió girarà al voltant d'una ciutat o d'un lloc del món. El cicle, que té la participació de diversos artistes catalans i internacionals, farà parada virtual a Lisboa, Buenos Aires, Nova York i l'Àfrica.

El viatge literari comença aquest dilluns amb 'Lisboa, paraules i fados'. L'actriu Mireia Pifarré, acompanyada del guitarrista Vicenç Solsona i Nevoa, oferirà un viatge per la capital portuguesa entrellaçant literatura i música. La cita té loc a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

La segona parada serà dilluns 11 de juliol i farà parada a Nova York. L'actriu Àngels Bassas, acompanyada per Pep Poblet al saxo, protagonitzaran la ruta 'Nova York escrita' a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona.

Una setmana més tard serà el torn d''Eterna Buenos Aires'. Sandra Redher a la veu i Carlos Morera al bandoneó seran els guies musicals d'aquesta ruta que se celebra a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori.

La darrera parada d'aquest viatge serà dilluns 25 de juliol a l'Àfrica amb 'Tinta africana', un recital on Susana Barranco posarà veu a la música de Dalmau Boada. La cita tindrà lloc a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Com a record d'aquesta volta al món literària, les biblioteques lliuraran un passaport que els usuaris podran segellar a cada espectacle.

Horaris d'estiu

Les biblioteques de la ciutat adapten els seus horaris amb l'arribada de l'estiu.

Biblioteca Central Gabriel Ferrater
- Juliol: Dilluns, de quatre de la tarda a nou del vespre. De dimarts a divendres, de deu del matí a nou del vespre. Dissabtes, de deu del matí a set de la tarda.
- Agost: De dilluns a divendres, de deu del matí a quatre de la tarda.

Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona
- Juliol: De dilluns a divendres, de quatre de la tarda a nou del vespre. Dimarts i dimecres, d'onze del matí a dues del migdia. Dissabtes, de deu del matí a dues del migdia.
- Agost: Tancada

Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori
- Juliol: De dilluns a divendres, de quatre de la tarda a nou del vespre. Dimarts i dimecres, d'onze del matí a dues del migdia. Dissabtes, de deu del matí a dues del migdia.
- Agost: Tancada

Bosses literàries
D'altra banda, les biblioteques de la ciutat han fet una tria de lectures per l'estiu amb temàtiques diverses amb les quals es regalaran bosses amb cites literàries. Cada equipament oferirà bosses amb les especialitats de cada biblioteca: teatre a la biblioteca Central, poesia a la de Mira-sol i ciència ficció a la Miquel Batllori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.