'True love ways' i 'Behind', guanyadores del 2n Sant Cugat Fantàstic


  • Comparteix:

Moment del  film / Foto: 'True love ways'

Moment del film / Foto: 'True love ways'

La 2a edició del Sant Cugat Fantàstic ha distingit 'True love ways' com a millor pel·lícula, mentre que 'Behind' s'ha endut el premi al millor curt, amb un premi de 200 euros gràcies a Òmnium Cultural. El film 'Awaiting' i el curt ' Graffiti' s'han endut els premis del públic. El festival de cinema fantàstic i de terror de la ciutat ha tancat aquest diumenge quatre dies de projeccions durant els quals s'han pogut veure 19 pel·lícules i 19 curtmetratges de 16 països, a més d'oferir diverses activitats complementàries.

En la categoria de millor pel·lícula, també ha rebut una menció especial 'El eslabón podrido'. En la categoria de millor curt, la menció especial ha estat per a 'Cambio'.

A més, el festival ha distingit Mark Murphy com a millor director per 'Awaiting', 'Landmine goes click' com a millor guió i Luís Quílez com a millor director de curt per 'Graffiti'. El jurat està format per Joan Frank Charansonnet, André Cruz i Sílvia Sabaté.

Els Premis de la Crítica, una de les novetats d'enguany, han estat per 'Landmine goes click' per la capacitat de generar empatia amb els personatges i per al curt 'Graffiti', per l'excel·lent execució i esmerada posada en escena. Aquests guardons els atorguen professionals de la informació sobre cinema.

Segons els organitzadors, aquesta segona edició ha destacat per l'increment de públic respecte a l'any anterior. És el cas, per exemple, de la Marató de Cine Català, que segons un dels responsables del festival, Joan Ramon Armadàs, ha obtingut una molt bona resposta d'espectadors.

Joan Ramon Armadàs

A la marató de curtmetratges catalans tenia la sala de Cinesa gairebé plena com a una estrena. El públic té ganes de conèixer coses noves.


Armadàs ha subratllat que el festival té les bases per seguir creixent i consolidar-se de cara a futures edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.