Els Gausacs ofereixen a Esparreguera una actuació còmoda i tranquil·la amb castells de 7


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els Castellers de Sant Cugat es recuperen del cop de Festa Major amb una actuació 'còmoda i tranquil·la' a Esparreguera. Els camises verdes han descarregat aquest dissabte tres castells de 7 i miren ara a l'actuació de la Diada en honor a Sant Cugat, que tindrà lloc el 23 de juliol.

A Esparreguera, la colla local ha descarregat el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7. Un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, ha explicat que són castells bàsics, però que els han permès moure algunes posicions.

Biel Samsó

Les circumstàncies són les que eren. Ens costa arrossegar gent i estem condicionats per la Festa Major i les caigudes. Hem aprofitat per rodar gent. És una actuació salvada.


Els Gausacs han participat aquest dissabte a la Festa Major d'Esparreguera, convidats pels Castellers de la ciutat, que han descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 6. De la seva banda, els Capgrossos de Mataró han descarregat el 4 de 8, el 9 de 7 i el 3 de 8.

La propera actuació dels camises verdes és la Diada en honor a Sant Cugat, que celebraran per segon any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.