La flautista Elisabet Franch guanya l'audició de Solista Assistent a la Orquestra Simfònica de Suzhou


  • Comparteix:

Actuació d'aquest mes de maig al Carnegie Hall de Nova York amb Josep Buforn / Foto: Facebook de l'artista

Actuació d'aquest mes de maig al Carnegie Hall de Nova York amb Josep Buforn / Foto: Facebook de l'artista

La flautista santcugatenca Elisabet Franch ha guanyat l'audició per incorporar-se com a solista assistent a l'Orquestra Simfònica de Suzhou, una orquestra de nova formació a la Xina. La banda s'estrenarà a l'octubre, en un primer concert al Suzhou Culture and Arts Centre, la sala de concerts de l'orquestra.

Franch va signar dimecres passat el contrate d'un any amb l'orquestra xinesa. És la primera vegada que la flautista aconsegueix una plaça fixa, fet que suposa una gran oportunitat per a la seva carrera. Franch ha explicat a Cugat.cat com ha rebut la notícia.

Elisabet Franch

És d'aquelles notícies que no t'esperes. En aquest cas ho vaig veure molt difícil, m'ho vaig prendre per agafar experiència per a futures audicions. No sé si això va ser el que em va donar la seguretat que va fer que la prova anés tan bé.


Franch ha hagut de renunciar a molts dels seus concerts prèviament programats a Barcelona durant el període d'estada a Suzhou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.