L'Ateneu rep una subvenció del govern per promocionar la llengua catalana


  • Comparteix:

Una imatge de la llibreteca / Foto: Ateneu

Una imatge de la llibreteca / Foto: Ateneu

L'Ateneu ha rebut una subvenció de 1.900 euros de la conselleria de Cultura per tirar endavant el projecte 'Català per a tothom'. La proposta és una de les 74 que el departament ha acceptat a la convocatòria anual d'ajudes de la direcció general de Política Lingüística per a activitats d'entitats sense ànim de lucre que fomentin la llengua catalana.

El programa 'Català per a tothom' inclou diverses activitats per promocionar la llengua a Sant Cugat. Els cursos trimestrals de català són una de les propostes, però també hi ha activitats culturals lligades al coneixement de costums i tradicions locals, i iniciatives de foment de la lectura com la llibreteca.

Es tracta d'un projecte dirigit a nouvinguts que es fa en col·laboració amb altres entitats, com explica el responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon.

Toni Ramon

Actors com el Servei Local de Català, l'Ajuntament, Creu Roja i el Pla Educatiu d'Entorn ens asseiem i plantegem els cursos i les activitats. Ens repartim les mancances del programa i així aprofitem al màxim les capacitats de les entitats.


El programa 'Català per a tothom' també rep finançament de l'Ajuntament de Sant Cugat, la secretaria d'Immigració de la Generalitat i el mateix Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.