'La leyenda de Tarzán' i 'Ahora me ves 2', principals estrenes de la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Alexander Skarsgård es posa a la pell de 'Tarzán'

Alexander Skarsgård es posa a la pell de 'Tarzán'

Molts anys després de la seva última aparició cinematogràfica, el cèlebre personatge de ficció Tarzán torna a la gran pantalla aquest cap de setmana en una superproducció nord-americana dirigida per David Yates, 'La leyenda de Tarzán'. D'altra banda, aquesta setmana s'estrena la segona part de la taquillera i màgica 'Ahora me ves'. Els dos cinemes de la ciutat ofereixen aquests dos films i Yelmo a més proposa el drama amorós italià 'La correspondencia', dirigida per l'Oscaritzat Giuseppe Tornatore i protagonitzat pel també guanyador d'un Oscar Jeremy Irons i Olga Kurylenco.

'La leyenda de Tarzán'
El director David Yates (responsable de diverses entregues de 'Harry Potter') porta a la pantalla 'La leyenda de Tarzán' on Alexander Skarsgård i Margot Robbie com a protagonistes viuran una gran història. El viatge comença quan demanen a Tarzán, ara conegut com a John Clayton III, que abandoni la seva vida aburgesada per a tornar al Congo per exercir d'ambaixador de comerç al parlament. Però en realitat es tracta d'un sinistre pla ideat pel capità belga Leon Rom (Christof Waltz), que busca venjança. A partir d'aquí es desenvoluparà tota una sèrie d'aventures.



'Ahora me ves 2'
Els Quatre Genets tornen al cinema amb 'Ahora me ves 2', una nova i espectacular aventura plena de màgia. La història comença un any després que el grup es burlés de l'FBI i es guanyés el favor del públic gràcies als seus espectacles de màgia. Ara, els il·lusionistes reapareixen per a una nova actuació amb l'objectiu d'exposar les pràctiques poc ètiques d'un magnat tecnològic Walter Mabry (Daniel Radcliffe), però que surt malament i acaba tacant les seves reputacions. Per netejar els seus noms, hauran de fer un últim gran truc sense precedents i revelar la ment mestra que està darrere de tot.



'La correspondencia'
Amy és una estudiant d'astrofísica que treballa com a doble d'acció en arriscades escenes en les quals es juga la vida. La jove manté una relació a distancia amb el seu professor Ed, comunicant-se mitjançant correspondència. Un dia Ed desapareix misteriosament, però els seus missatges d'amor segueixen arribant. A partir d'aquí comença un viatge de recerca de la veritat en el qual es descobrirà que darrere la seva temeritat s'amaga una terrible sensació de culpa a causa d'un tràgic succés del seu passat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.