La festa major de Mas Gener arriba al barri amb noves activitats els propers dies 2, 3 i 4 de setembre


  • Comparteix:

Cartell de la festa major de Mas Gener

Cartell de la festa major de Mas Gener

La festa major de Mas Gener arriba al barri santcugatenc els dies 2, 3 i 4 de setembre i proposa activitats per a tothom a la Pista Poliesportiva i als seus voltants. Aquest any arriba amb novetats, com una exhibició de drons o una cursa de cotxes teledirigits, i també mantindrà les activitats tradicionals, com per exemple el sopar i l'arrossada popular.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat un dels objectius de la festa d'enguany.

Josep Lluís Lolo

El format de la Festa Major és la continuïtat del de l'any passat, pretenem potenciar les activitats infantils i el format familiar.


Divendres 2
La banda de Mas Gener donarà el tret de sortida a la celebració amb la rua que es passejarà pels carrers del barri a partir de les vuit del vespre. A les nou se celebrarà el tradicional sopar de germanor, amb entrepans calents i música d'ambient. La Nit Jove tancarà la jornada amb punxadiscos i l'animació d'Anna Martins.

Dissabte 3
A les onze del matí començarà la bicicletada popular seguida de la gran festa de l'escuma a les dotze del migdia. A la tarda arriba una de les grans novetats, l'exhibició de drons i, a través d'unes pantalles, els veïns podran veure les acrobàcies d'aquests ginys. A les cinc se celebrarà la tercera edició de la Cursa Molt Divertida, una activitat en que els participants seran professionals que conduïran uns tricicles i baixaran evitant obstacles. En acabar la cursa, els infants tindran l'oportunitat de provar com funcionen aquests vehicles en un circuit tancat.

Més tard, serà el torn del vaixell pirata, una altra novetat, on els infants hauran de fer fora uns corsaris d'una embarcació. Hi ha novetats, però també activitats que es consoliden, com la tarda bailonga, que torna després de l'èxit de l'any passat i porta zumba i balls. A les nou del vespre s'oferirà la botifarrada popular. Per acabar, Anna Martins animarà la festa i el grup santcugatenc Tres Likes posarà punt final a la nit.

Diumenge 4
L'últim dia de festa major començarà a les nou del matí amb una cursa de cotxes teledirigits, que s'organitza per primera vegada. A les onze del matí la festa proposa una altra novetat, un circuit de karts i jocs gegants per als nens de 6 a 12 anys. Finalment, se celebrarà l'arrossada popular de cada any. La festa acabarà, per segon any consecutiu, amb una gran sorpresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.