Oriol Saltor llançarà el seu primer àlbum en solitari al setembre


  • Comparteix:

Un fragment de la portada del disc 'Cristalls' / Foto: Cristina Fuertes

Un fragment de la portada del disc 'Cristalls' / Foto: Cristina Fuertes

El guitarrista sancugatenc Oriol Saltor, membre de La Porta dels somnis, treurà el seu primer disc en solitari aquest setembre sota el nom de 'Cristalls'. L'àlbum, que es publicarà amb el segell Discmedi, ja es pot adquirir físicament a la pàgina web de la discogràfica i es posarà a la venda en format físic i digital al setembre.

En aquest disc mostra 12 peces instrumentals interpretades amb una guitarra clàssica. 'Cristalls' porta versions d'artistes com Eric Clapton, Paul Simon o Beatles i cançons pròpies que passegen entre la guitarra 'fingerpicking' del 'ragtime', la guitarra clàssica i la sonoritat de la flamenca.

Saltor es considera un guitarrista de rock amb influències de molts altres estils. L'artista té una àmplia trajectòria com a guitarrista i ha format part de formacions com La Porta dels somnis, Saltors i El Nord, juntament amb el seu germà Jaume.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.