La cartellera de Sant Cugat obre amb 'Star Trek: Más allà', 'Peter y el Dragón' i 'Secuestro'


  • Comparteix:

La cartellera inclou una nova película de la saga 'Star Trek'/ Foto: psicocine.com

La cartellera inclou una nova película de la saga 'Star Trek'/ Foto: psicocine.com

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres noves pel·lícules. Les sales Cinesa projectaran la nova entrega 'Star Trek: Más allà' i la pel·lícula per a tota la família 'Peter y el Dragón'. Les dues es podran gaudir en versió original. D'altra banda, Yelmo Cines, a part de la nova aventura d''Star Trek', porta a la gran pantalla la pel·lícula 'Secuestro'.

'Star Trek: Más allà'
La nau de la Flota Estelar encapçalada pel capità James T. Kirk, torna a endinsar-se a l'univers per assegurar la protecció de la Terra i la resta de planetes aliats. No obstant això, la tranquil·litat durarà poc i tornaran a trobar-se de cara al perill. La primera etapa de la seva missió els portarà a territoris desconeguts.



'Peter y el Dragón'

El Sr. Meacham és un home conegut pels nens de la zona pels seus contes sobre un ferotge drac que viu als boscos del Nord-Oest del Pacífic. Per la seva filla Grace, que treballa com a guarda forestal, aquestes històries no són més que contes per a nens, fins que coneix en Peter. És un misteriós nen de 10 anys que no té família ni casa i que assegura que viu al bosc amb un drac gegant de color verd anomenat Eliott.



'Secuestro'
La Patricia és una advocada que veu la seva vida trastornada quan el seu fill Víctor desapareix a l'escola. Quan el noi torna a casa, assegura que un home ha intentat segrestar-lo i el reconeix a una roda d'identificació. No obstant això, com les proves no són definitives, el sospitós queda en llibertat. Davant d'aquesta situació, la Patricia decideix prendre's la justícia per la seva mà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.