'Els joves diuen #POESIA', aquest dissabte a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'activitat / Foto: Web de la l'Ajuntament

Detall del cartell de l'activitat / Foto: Web de la l'Ajuntament

La Casa de Cultura acull aquest dissabte a les set de la tarda l'activitat 'Els joves diuen #POESIA', un espectacle del Festival Nacional de Poesia (FNP). Els adolescents dels Tallers de Teatre Sílvia Servan recitaran versos de diversos poetes des de la seva mirada i les seves emocions. L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.

La directora de l'activitat, Marta Uxan, ha explicat a la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat.cat que el més interessant d'aquest recital és el treball que es fa amb els joves.

Marta Uxan

És un recital de poemes, els diuen de memòria, hi ha un joc amb el públic, hi ha moviment... Però el que m'agrada més és el treball que faig jo amb ells. Ells veuen que la poesia es pot dir d'una altra manera que la que els expliquen a l'escola. Els ho faig fer a la seva manera.


També aquest dissabte en els actes del Festival Nacional de Poesia tindrà lloc el concert 'Llum de Llull' a càrrec del grup de post-folk Cap de Turc, que revisa en un audiollibre textos de Ramon Llull. En l'espectacle, que comença a les deu de la nit al Casal TorreBlanca, el conjunt estableix un diàleg entre diverses expressions artístiques: la literatura, el dibuix i la pintura, a més de la música. L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.

Els dos actes formen part de la programació de 'Viu al cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.