El 79% de les visites als Museus de Sant Cugat són de ciutadans de fora del municipi


  • Comparteix:

Els Museus de Sant Cugat van rebre l'any passat prop de 41.000 visites, un 79% de les quals són de ciutadans de fora del municipi. El 21% restant són les visites fetes per santcugatencs, un total de 8.718. Les dades procedeixen de la Diputació de Barcelona.

Els espais museístics locals són el Museu del Monestir, la Casa Aymat, el Celler Modernista, la vil·la romana de Can Cabassa i l'ermita i el forn ibèric de Sant Adjutori.

Sabies què...?
La suma de metres quadrats de les superfícies construïdes de totes les extensions dels museus i espais patrimonials ocupen 9.650 metres quadrats. Només un 21% d'aquesta superfície és visitable.

El nombre total d'hores en què els museus han estat oberts al públic per accedir a les exposicions o activitats ha estat de 1.975 hores.

El nombre total estimat d'objectes materials reunits als museus que formen la col·lecció és de 7.942.

D'un total d'11 exposicions temporals que es fan als museus, set són de producció pròpia. El nombre d'actes i activitats organitzades al llarg de l'any pels museus és de 149.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.