El 'remake' de 'Ben-hur' irromp a la cartellera de Sant Cugat que es renova amb cinc nous films


  • Comparteix:

Un instant de la pel·lícula 'Ben-Hur'

Un instant de la pel·lícula 'Ben-Hur'

La cartellera santcugatenca arriba aquest divendres amb cinc noves pel·lícules. El 'remake' de 'Ben-hur' irromp a les sales de la ciutat on també es podrà veure el film 'Siete vidas', protagonitzada per Kevin Spacey i el thriller 'Criminal' amb les interpretacions de Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones i Ryan Reynolds, entre d'altres. Yelmo a més proposa la pel·lícula de terror 'No respires' i la comèdia francesa 'Els visitants la fan grossa'.

'Ben-hur'

Nova versió de la mítica pel·lícula de 1959 que, a la vegada, és una adaptació de la novel·la homònima de Lewis Wallace. Narra la història de Judah Ben-Hur (Jack Huston), un noble de Jerusalem amb idees oposades a les de l’Imperi romà. Aquestes diferències provocaran que sigui falsament acusat de traïció pel seu millor amic, Massala (Tobby Kebbell). Separat de la seva família, Ben-Hur serà tractat com un esclau i portat al mar. Tot i així, quan torni, decidirà venjar-se.



'Siete vidas'

Tom Brand (Kevin Spacey) és un home de negocis ric addicte a la feina i que passa poc temps amb la seva família. Per l’aniversari de la seva filla Rebecca, Tom decideix comprar-li un gat a un home força peculiar anomenat Grant (Christopher Walken). De camí a casa el protagonista patirà un accident que deixarà el seu cos en coma, mentre la seva ànima queda atrapada dins del gat.



'Criminal'

Jericho Stewart (Kevin Costner) és un criminal perillós i imprevisible que es converteix en el subjecte d’un tractament supervisat pel Dr. Micah Franks (Tommy Lee Jones) que consisteix a implantar-li les habilitats, secrets i records d’un agent de la CIA mort. Ara Stewart haurà de finalitzar amb èxit la perillosa missió que havia quedat inacabada.

A més de Kevin Costner, el repartiment el completen Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, Alice Eve, Gal Gadot i Antje Traue.



'No respires'

Fede Álvarez dirigeix un film de terror sobre un grup de joves lladres que planeja un robatori suposadament perfecte a casa d'un home cec (Stephen Lang). Una vegada posin el pla en marxa s'adonaran que la víctima no és precisament inofensiva.



'Els visitants la fan grossa'

Comèdia francesa que arriba als cinemes en català i que narra la història del compte Godofredo 'L'audaç' i el seu escuder Delcojón 'el Bribón' que arriben a la Revolució Francesa. En un moment en què els seus descendents confisquen el castell i tots els béns dels descendents del compte, aristòcrates que fugen de 'Madame La Guillotine'. El repartiment compta amb els actors Jean Reno, Christian Clavier i Karin Viard.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.